Historien til hundeveddeløp

Er du glad i fart og spenning? Da er du nok glad i hundeveddeløp. Har du ikke sett hundeveddeløp? Vel, da er det bare å begynne nå.

Historien til hundeveddeløp

Som du kanskje forventet så startet hundeveddeløp i England, nærmere bestemt Hendon der de lagde en rett og lang bane. Det var det første hundeveddeløpet og det var i 1876, så sporten er ganske gammel (nesten like gammel som fotball). Det som er spennende er at dette er en sport som ikke ble utviklet før lenge etter. Det var først i 1919 at den første profesjonelle banen åpnet, men da var det i California i USA. Målet for veddeløpene var at hundene kunne gjøre det samme som hestene kunne gjøre i hesteveddeløp.

Banen var da rund og ikke rett. Valget falt på greyhounds fordi de ligner egentlig litt på hester og de løper utrolig fort. Det var slik greyhound racing ble født. Det første offisielle løpet ble holdt i 1920. Dette var absolutt en sport som skapte hysteri, mange var for, men nesten enda flere var i mot.

Holdt tidens tann

Dette er en sport som fortsatt er utrolig populær. Det finnes en rekke mennesker som tar seg turen på hundeveddeløp. Det er en sport som har holdt tidenes tann, noe som er ganske imponerende i tiden vi lever i. Det finnes jo enormt mange sporter!

Sporten har blitt modernist, men det er jo bare bra. Du kan faktisk også se på virtuelle hundeveddeløp på nettet. Er ikke det ganske kult eller?

Det å se på et hundeveddeløp er noe vi anbefaler. Det er absolutt noe veldig spennende og intenst ved det. Det er jo også ikke en ulempe at du kan vinne penger på å spille på det. Det er jo noe vi liker svært godt også. Se det i dag! Hvis du liker å spille på hundeløp er du kanskje også interresert i Euro odds og euro vetsbyer.