Hvordan spiller du på hundeløp?

Det er ikke noe tvil om at hundeløp har kommet for å bli. Det er kanskje spesielt populært i Storbritannia, men det er også mange nordmenn som har fått øynene opp for fenomenet.

Så hvordan funker hundeløp?

Det er ganske enkelt hvordan det funker. Du spiller på hvilken hund du tror kommer til å vinne løpet. Dette baserer du enten på undersøkelser du har gjort før du ankommer banen, eller du kan være som en av mange som velger hunden de vil spille på ut i fra navnet den har. Det er en trend å kalle hunden sin for noe veldig spesielt slik at flere mennesker spiller på denne hunden.

Hvorfor brukes greyhounds til hundeløp?

Grunnen til at greyhound er hunden som er som oftest blir brukt i hundeløp er fordi de veier utrolig lite, men de er også utrolig kjappe. Dette er fordi kroppene til greyhounds er “designet” på en slik måte at den blir veldig aerodynamisk, noe som fører til at hunderasen har en helt annen vindmotstand enn andre typer hunder. Den har også utrolig lenge bein noe som fører til at de kan løpe utrolig fort.

Hvordan spille på hundeløp?

Du kan spille på hundeløp på nett. Dette er nok det mest populære alternativet, der du også får muligheten til å spille på hundeløp fra hele verden. Det som også er spennende er at du kan se dem live på mange av disse nettsidene.

Visste du at det finnes virtuelle hundeløp på en rekke bettingsider?

Det finnes jo også muligheten til å dra til et fysisk hundeløp og sitte på tribunen å se på. Det er vanligere å dra på travbanen å se på hester som løper enn det er med hunder, men det betyr ikke at hundeløp ikke er spennende! Det må absolutt oppleves minst en gang.